مهدی ابراهیمی شورآبی، از محققین گروه جهادی بسیج بیولوژیک شهیدان وحیدی از شهرستان مانه و سملقان ، با بیان دغدغههای خود درباره سلامت غذایی جامعه، تولید عوامل بیولوژیک برای کنترل آفات کشاورزی را دستاوردی ارزشمند در این حوزه دانست. وی تأکید کرد که این روش در بسیاری از کشورهای توسعهیافته مورد استفاده قرار گرفته و امیدوار است با تلاش و همکاری دستگاههای اجرایی و کشاورزان، محصولات غذایی سالم و ارگانیک به جامعه ارائه شود.
شورآبی با اشاره به ارتباط بین تغذیه غیرارگانیک و بیماریهای شایع مانند دیابت، مشکلات قلبیعروقی و سرطانها، بر لزوم فرهنگسازی برای مصرف محصولات سالم تأکید کرد.
وی همچنین افزود که مدیریت عدم استفاده از سموم شیمیایی در تولیدات کشاورزی، از بروز بحرانهای زیستمحیطی و انسانی جلوگیری خواهد کرد و در همین راستا هر هفته کلاسهایی برای کشاورزان در استان خراسان شمالی برگزار می شود.
مربی نمونه استان در طرح جهش تولید خاطرنشان کرد که استفاده از آفات بیولوژیک، بهویژه در محصولات تازهخوری، از اهمیت بالایی برخوردار است و این اقدامات گامی مؤثر در جهت تحقق کشاورزی پایدار و تأمین سلامت غذایی جامعه محسوب میشود.
حضور میدانی در مزارع استان جهت حل مشکلات کشاورزان و روستائیان با رویکرد امنیت غذایی سالم و انجام توصیه های لازم به آنان با هدف کنترل آفات و بیماریها به صورت جهادی وخودجوش از دیگر خدمات گروه جهادی بسیج بیولوژیک شهیدان وحیدی است .